Dakota Kids

Met mijn pedagogische achtergrond en jaren werkervaring in het basisonderwijs heb ik bewezen dat ik met liefde en veel pedagogische kennis met kinderen kan werken.

In het werken met kinderen en het werken met paarden kom ik veel overeenkomsten tegen. Beiden vinden spelenderwijs leren het leukst, doen graag hun uiterste best en kunnen het beste leren wanneer zij plezier hebben. Ze zijn nieuwsgierig en hun zelfvertrouwen groeit van positieve feedback!
Ik kan zelf ook enorm genieten van de samenwerking tussen kind en paard. Waar ik volwassenen vaak handelingen af moeten leren die zij vroeger verkeerd aangeleerd hebben, zijn kinderen nog puur, zacht en leren ze enorm snel!

Voorafgaand aan een les zullen we eerst even kennismaken. Samen kijken we naar je paard of pony en proberen we erachter te komen wat voor karakter hij heeft. Daarna gaan we lekker aan de slag. Je zult spelenderwijs alles leren over het natuurlijk gedrag van het paard en leren hoe je het beste met je paard kunt werken en spelen. Ik maak graag gebruik van materialen en vind het belangrijk dat plezier voor beiden voorop staat!

* De eerste lessen zorg ik voor de materialen (touwhalster en stick).

Tarieven Recensies

Klik hier voor meer info of om af te spreken voor een eerste les.

“Don’t just teach kids how to count. Teach them what counts most.”
Karen Salmarsohn